Lovers of all things vintage!

Esther en Katja, lovers of all things vintage: kleding, haar, make-up en meubels natuurlijk. Beiden moeder van 2 kinderen van 5 en 3.

Zij startten in oktober 2013 met een fraai concept, de Vintageloods.

De Vintageloods is een webwinkel met oude en industriële meubelen, handgeweven kelims en woonaccessoires

Esther en Katja: “Het concept is op een hele natuurlijke manier tot stand gekomen. Wij zijn beide gek op oude meubelen en accessoires, spullen met een ziel die al een heel leven (of 2) achter zich hebben.”

Dames van de Vintageloods

“Onze huizen raakten steeds voller met bijzondere vondsten uit binnen- en buitenland, tot we op het punt kwamen dat we er professioneel mee aan de gang wilden. Een webwinkel met een fysieke show loods leek ons de beste opzet.”

“Vintage is voor ons een way of life

niet alleen maar een bron van inkomsten. Alle meubelen worden met veel liefde door ons geselecteerd.”

“Wij leveren alleen maar unieke stukken, de kans dat je bij ons twee dezelfde meubelen aantreft is heel klein. Onze klanten zijn heel bewust met hun interieur bezig en delen onze liefde voor mooie, unieke, oude meubelen.”

In Schiedam, in de Sodafabriek is de fysieke winkel te vinden van de Vintageloods:
“De winkel is een verlengstuk van de webshop. Als je een groot meubel als een kast wilt aanschaffen wil je dat vaak toch wel graag even zien voordat je tot aankoop overgaat: is de kleur zoals ik hem in gedachten had, hoe gaan de deurtjes en laatjes open en dicht?”

sodafabriek

“Vandaar de keus voor een fysieke winkel.”

Beide dames houden erg van mix & match: “een doorleefde tafel met industriële stoelen, een oude commode in een kleurrijke kinderkamer.”

“Juist in combinatie met andere stijlen komen oude meubels goed tot hun recht.”

Kijk vooral eens op de Pinterest pagina www.pinterest.com/devintageloods, daar hebben ze de leukste inspiratiefoto’s verzameld!

devintageloods.nl
twitter.com/devintageloods
facebook.com/devintageloods

Maandag 20 augustus een interview met Clen Verkleij over zijn unieke planner

"Eigenlijk is energie de basis van alles. Als je energie hebt, dan ben je blij".

Wil je op de hoogte worden gebracht als dit interview online staat? Laat je mailadres achter en je krijgt een update!Bjorn

Andere mensen boeien mij enorm. Door middel van interviews wil ik graag weten wat mensen inspireert en hoe ze in het leven staan. Op deze website schrijf ik de interviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *